Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή στην Apple TV για την επερχόμενη παρουσίαση στις 30 Οκτωβρίου

0
Στις 30 Οκτωβρίου θα είναι η δεύτερη φθινοπωρινή παρουσίαση της Apple. Η εταιρεία ενημέρωσε την εφαρμογή της "Συμβάντα Apple", επισημαίνοντας προσεκτικά την ημερομηνία και την ώρα του συμβάντος στο εξώφυλλο του iTunes.
Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης στο App Store για tvOS απευθείας από το μενού της κονσόλας.

Όπως και στην περίπτωση προηγούμενων ανακοινώσεων των σημαντικών γεγονότων, η Apple σχεδίασε από την αρχή την εφαρμογή. Οι σχεδιαστές επέλεξαν ένα μωβ φόντο, το οποίο συμβολίζει τη Νέα Υόρκη, όπου η εταιρεία παρουσιάζει τα νέα στοιχεία. Τα αφηρημένα σχήματα ως λογότυπο συμπληρώνει μια ενδιαφέρουσα σκιά. Είναι περίεργο που την περασμένη εβδομάδα η Apple έστειλε πάνω από 350 προσκλήσεις για την παρουσίαση, η κάθε μια με τη δική της μοναδική αφηρημένη σχεδίαση.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Οι εκδηλώσεις της Apple θα λάβουν υπόψη την τοποθεσία κάθε χρήστη και θα παράσχουν πρόσβαση σε μια ζωντανή εκπομπή από την Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη την κατάλληλη στιγμή.

Στις 30 Οκτωβρίου, η Apple θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα νέα, με τα βασικά να είναι τα νέα Mac, iPad και AirPods.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !