Γιατί η Microsoft αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το USB-C

0
Τα νέα προϊόντα όπως το Microsoft Surface Pro 6 και το Surface Laptop 2, σε αντίθεση με τις προσδοκίες των χρηστών, δεν έλαβαν θύρα USB-C.Οι εκπρόσωποι της εταιρείας εξήγησαν γιατί αυτό δεν συνέβη.

Στις 3 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε από τη Microsoft, το tablet Surface Pro 6 και ο φορητός υπολογιστής Surface Laptop 2 που όμως δεν έλαβαν υποδοχή USB-C, η οποία προκάλεσε ερωτήματα όχι μόνο από τους απλούς χρήστες και τους οπαδούς της εταιρείας, αλλά και από τους δημοσιογράφους. Η απόφαση σχολιάστηκε από τον αντιπρόεδρο της Microsoft Panos Panay, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης επιφανειακών προϊόντων.

Σύμφωνα με τon Panay, οι υποδοχές USB-C δεν είναι παρά μια τάση της μόδας στον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας. Η χρήση ενός νέου τύπου θύρας θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τα προϊόντα του παρελθόντος της εταιρείας, καθιστώντας τα λιγότερο επιτυχημένα σε σχέση με τα νέα προϊόντα. Όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Microsoft, η εμφάνιση του USB-C στους φορητούς υπολογιστές και τα tablet της εταιρείας είναι μόνο θέμα χρόνου: χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βεβαιωθείτε ότι η νέα τεχνολογία θα είναι πραγματικά χρήσιμη και επιτυχής στο μέλλον. Επιπλέον, μια αλλαγή στον σύνδεσμο θα μπορούσε να οδηγήσει σε δραστική αλλαγή στο σχεδιασμό των προϊόντων της Microsoft, στην οποία ούτε η εταιρεία ούτε οι χρήστες της είναι έτοιμοι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !