Τα 5 top ενδιαφέροντα tweaks για το iPhone

0
Παρά το γεγονός ότι το jailbreak για το iOS 12 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, είναι διαθέσιμο σε προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του iOS 11. Υπάρχουν πολλά tweaks στο κατάστημα του Cydia, γι 'αυτό επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα.


Malleus

Αυτό το tweak που έχει σχεδιαστεί για το iPhone X στο iOS 11. Προσθέτει μια απάντηση για το εικονίδιο του φακού και την κάμερα στην οθόνη κλειδώματος. Ο δημιουργός του tweak προειδοποιεί ότι αυτό δεν έχει ίδια απόδοση με το iOS 12.1, αλλά είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό.

Λήψη

Moonshine / 2 δολάρια

Αυτή η επέκταση εμφανίζει την οθόνη εκκίνησης όταν το iPhone είναι συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας. Η κίνηση με το Watch της Apple χρησιμοποιείται ως προφύλαξη οθόνης όταν το ρολόι είναι φορτισμένο.

Λήψη

TWPlus

Το TWPlus επεκτείνει τις δυνατότητες της επίσημης εφαρμογής Twitter στο iOS. Με αυτό, μπορείτε να αλλάξετε το σχεδιασμό της εφαρμογής, να κατεβάσετε βίντεο, ακόμα και από προσωπικά μηνύματα. Επίσης, κρύβει διαφημίσεις και άλλα στοιχεία στη ροή δεδομένων.

Λήψη

BatteryColor

Το BatteryColor αλλάζει το χρώμα της ενδεικτικής λυχνίας μπαταρίας ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης. Στη διαδικασία χρήσης του smartphone, το εικονίδιο της μπαταρίας θα είναι χρωματισμένο με κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα. Εκτός από το εικονίδιο στη δεξιά γωνία της οθόνης, το tweak αλλάζει το χρώμα του εικονιδίου της μπαταρίας όταν το iPhone είναι συνδεδεμένο στη φόρτιση.

Λήψη

MoreFrequentlyUsedEmojis

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά emoji για επικοινωνία, πιθανότατα γνωρίζετε την καρτέλα "Συχνά χρησιμοποιούμενη" στο πληκτρολόγιο. Αυτή εμφανίζει τα πιο δημοφιλή emoji. Αυτό το τσίμπημα αυξάνει τον αριθμό των εμφανιζόμενων εικονιδίων από 30 σε 50 κομμάτια.

Λήψη 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !