Το Jailbreak λειτουργεί κανονικά και στο ios 12.1

0
Και εκεί που πιστεύαμε το ακριβός αντίθετο δηλαδή ότι δεν υπάρχει jailbreak στο ios 12.1 ενας προγραμματιστής ασφαλείας μας ενημερώνει για το αντίθετο στο λογαριασμό του στο twitter.

Ο προγραμματιστής Liang Chen από το Keen Security Lab, δημοσίευσε σε screenshots στο Twitter το iOS 12.1 jailbreak και ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μια μέθοδο εργασίας hacking στο συνέδριο των χάκερ στο POC 2018.
Το εργαστήριο Tencent Keen Security ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016 για να επικεντρωθεί στην έρευνα ασφαλείας των κύριων λειτουργικών συστημάτων προσωπικών υπολογιστών και φορητών συσκευών, καθώς και σε εφαρμογές, τεχνολογίες cloud computing, συσκευές IOT (Internet of Things) κλπ. Ως μέρος της Tencent Security .
Η έρευνα της Keen Lab καλύπτει κυρίως προϊόντα και τεχνολογίες Tencent.
Δυστυχώς, είναι απίθανο ότι ο Chen θα προσφέρει αυτό το jailbreak στο κοινό, ωστόσο είναι μια ελπίδα να ασχοληθούν άλλοι με αυτό.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι γνωστές μετά την παρουσίαση του Chen, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !