Η Apple έχει κυκλοφορήσει ένα νέο firmware iOS 12.1 για το iPhone XR

0
Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.1, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για το smartphone του iPhone XR. Το firmware βγήκε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 12.1.

Το νέο iOS 12.1 έχει αριθμό κατασκευής 16B94, ο οποίος δεν διαφέρει πολύ από την αρχική έκδοση των iOS 12.1 - 16B93. Η ενημέρωση δεν θα εμφανιστεί σε συσκευές που έχουν ήδη εγκατεστημένο το iOS 12.1. Προορίζεται μόνο για το iPhone XR στην iOS 12.

Ο λόγος για τον οποίο η Apple κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση είναι άγνωστος ακόμη αλλά πιθανώς περιλαμβάνει τον καθορισμό των μικρών σφαλμάτων.

Οι ιδιοκτήτες IPhone XR που δεν έχουν εγκαταστήσει το iOS 12.1 μπορούν να το κάνουν μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος ("Ρυθμίσεις" → "Βασικά" → "Ενημέρωση Λογισμικού").

Το iOS 12.1 προσθέτει στην υποστήριξη του iPhone XR για τη δεύτερη κάρτα SIM eSIM και τη λειτουργία αλλαγής του επιπέδου θόλωσης των εικόνων σε πορτρέτο σε πραγματικό χρόνο και όχι μόνο μέσω του τυπικού επεξεργαστή φωτογραφιών.
Επιπλέον, κλήσεις ομάδας FaceTime και περισσότερα από 70 νέα emoji εμφανίστηκαν στο σύστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !