Το Facebook επιτρέπει να ακυρώσετε την αποστολή μηνυμάτων εντός 10 λεπτών

0
Η εφαρμογή του Facebook Messenger θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να διαγράψουν τα απεσταλμένα μηνύματα από όλους τους συμμετέχοντες  μιας συνομιλίας στα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή τους.

Ορισμένοι προσεκτικοί χρήστες του Messenger για το iOS έχουν ήδη διαβάσει τη σημείωση στην ενημερωμένη έκδοση 191.0, η οποία σηματοδότησε τη "γρήγορη" διαθεσιμότητα της λειτουργίας. Τα μηνύματα μπορούν να διαγραφούν, τόσο από τον αποστολέα όσο και από τον παραλήπτη, εντός 10 λεπτών μετά την αποστολή. Για λόγους σύγκρισης, το Facebook δίνει μια ώρα για να διαγράψει ένα μήνυμα που έχει σταλεί στο WhatsApp.

Η λειτουργία της ακύρωσης της αποστολής μηνυμάτων στο Messenger βρίσκεται στα σχέδια της εταιρείας από τον Απρίλιο, αφού το Facebook αναγνώρισε ότι διαγράφει μηνύματα που έστειλε ο Διευθύνων σύμβουλός του Mark Zuckerberg. Τον Οκτώβριο η επιλογή έγινε διαθέσιμη για δοκιμές σε έναν περιορισμένο κύκλο ανθρώπων και τώρα θα εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες μαζί με την επόμενη ενημερωμένη έκδοση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !