Έρχονται σύντομα τα AirPods 2

0
Στο γεγονός της παρουσίασης του Οκτωβρίου, η Apple δεν μας αποκαλύφθηκαν ποτέ μια ενημερωμένη έκδοση των AirPods και AirPower. Και τα δύο προϊόντα ανακοινώθηκαν αρχικά το 2017 κατά την παρουσίαση του iPhone X. Τώρα υπάρχουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με ασύρματα ακουστικά δεύτερης γενιάς.

Σύμφωνα με την πύλη MySmartPrice, τα νέα AirPods έχουν λάβει υποχρεωτική πιστοποίηση του Bluetooth SIG. Το πιστοποιητικό περιέχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ενημερωμένο ακουστικό Bluetooth, όπως για παράδειγμα, την ενσωματωμένη τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας και τα ενημερωμένα πρωτόκολλα Bluetooth.

Σήμερα, 6 Νοεμβρίου, στη λίστα, που εμφανίστηκε στο δίκτυο, υπάρχουν οι αριθμοί δύο μοντέλων του A2031 και A2032. Στην περιγραφή τους, σημειώνεται ότι τα AirPods θα λάβουν υποστήριξη για το πρωτόκολλο Bluetooth 5.0. Σε αντίθεση με προηγούμενες εφαρμογές για διάφορα άλλα προϊόντα, οι κατάλογοι αυτοί αναφέρουν το όνομα προϊόντος AirPods.


Αυτό δεν σημαίνει την επικείμενη απελευθέρωση του gadget, αλλά δείχνει ότι η Apple εργάζεται για τη βελτίωση των δημοφιλών AirPods. Χάρη σε αυτή τη διαρροή, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η νέα γενιά ασύρματων ακουστικών θα λάβει το πρωτόκολλο Bluetooth 5.0. Αν και δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του ήχου, θα επεκτείνει σημαντικά το φάσμα και πιθανώς θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Προηγούμενες διαρροές έχουν επίσης υπαινιχθεί ότι η Apple εργάζεται για κάποια νέα χαρακτηριστικά για τα AirPods. Μεταξύ αυτών ήταν η δυνατότητα παρακολούθησης και καταγραφής δεδομένων σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό.

Πιθανότατα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα ενημερωμένα AirPods τον Μάρτιο του 2019.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !