Η Apple έλαβε βραβείο για τη δημιουργία συσκευών για άτομα με ειδικές ανάγκες.

0
Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, το Κέντρο Ακοής και Επικοινωνίας της CHC απονέμεται στην εταιρία Apple το βραβείο για τη σημαντική συμβολή της στη δημιουργία "τεχνολογιών χωρίς αποκλεισμούς". Το επίσημο δελτίο τύπου της εκδήλωσης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του CHC.

Εκ μέρους της Apple, η Sarah Harlinger, διευθυντής των πολιτικών και πρωτοβουλιών για την παγκόσμια προσβασιμότητα, αποδέχθηκε το βραβείο. Πριν από την παρουσίαση, η Harlinger μίλησε με τον εκτελεστικό διευθυντή της CHC Lori Khanin για τη δέσμευση της εταιρείας στην καθολική τεχνολογία.

"Τα προϊόντα μας πρέπει να βοηθήσουν όλους, ανεξάρτητα από τις φυσικές ικανότητες. Η προσβασιμότητα για εμάς δεν είναι ένας άδειος ήχος και όχι μόνο μια επιλογή, η παρουσία της οποίας είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τα τεχνικά πρότυπα. "

Η Apple προωθεί το VoiceOver στα προϊόντα της για να βοηθήσει άτομα με προβλήματα όρασης και παρέχει επίσης ένα σύστημα για την ενσωμάτωση των βοηθημάτων ακοής με το iOS.

Η Sarah Harlinger σημείωσε ότι η εταιρεία προσπαθεί επίσης να κάνει τα καταστήματά της καθολικά:

"Οι εργαζόμενοι διοργανώνουν σεμινάρια στο Apple Store για να μιλήσουν για τις λειτουργίες νέων συσκευών για άτομα με ειδικές ανάγκες. Για αυτό, κάθε κατάστημα διαθέτει ειδικά ακουστικά κιτ και όσοι χρειάζονται έναν μεταφραστή ASL (ASL είναι η κύρια νοηματική γλώσσα στις ΗΠΑ) μπορούν να κάνουν τη χρήση τους. "

Η Apple κατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία των προσιτών συσκευών. Το 2015, το Αμερικανικό Ίδρυμα για τους Τυφλούς απονεμήθηκε βραβείο στην εταιρεία για τη δημιουργία και την εφαρμογή του VoiceOver και το 2017 οι διοργανωτές του ετήσιου βραβείου Louis Braille τιμούσαν το Cupertino ως αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !