Η Xiaomi κυκλοφόρησε ένα αντίγραφο των AirPods

0
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία των AirPods της Apple, η Xiaomi κυκλοφόρησε τα δικά της ασύρματα ακουστικά τα AirDots σε παρόμοιο τύπο. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, αυτό που τα κάνει ελκυστικά είναι κυρίως η χαμηλή τιμή.

Τα AirDots είναι ασύρματα ακουστικά που πωλούνται μόνο σε λευκό χρώμα. Περιλαμβάνεται μαζί τους και μια θήκη φόρτισης. Η εταιρεία υπόσχεται ότι στη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής, τα ακουστικά θα λειτουργούν για 4 ώρες. Η θήκη φόρτισης θα παρέχει άλλες 8 ώρες ακρόασης μουσικής.

Μέσα στα AirDots δεν υπάρχει ειδικός επεξεργαστής όπως τα AirPods, αλλά υπάρχει μια μονάδα εξοικονόμησης ενέργειας Bluetooth 5.0. Και τα δύο ακουστικά διαθέτουν ένα touchpad που υποστηρίζει διάφορες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της μουσικής και της απάντησης κλήσης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi AirDots κοστίζει 199 γιουάν (26 ευρώ περίπου). Πιθανώς στο μέλλον, αυτά τα ακουστικά θα εμφανιστούν και στο Aliexpress, αλλά μάλλον θα κοστίζουν περισσότερο. Τα AirDots θα κυκλοφορήσουν στις 11 Νοεμβρίου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !