Το πρώτο smartphone στο κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη είναι γεγονός

0
Το Royole FlexPai, είναι το πρώτο touchscreen smartphone του κόσμου με σπαστή οθόνη, και παρουσιάστηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Οι δημοσιογράφοι του Verge ήταν μεταξύ των πρώτων που κατάφεραν να κρατήσουν τη νέα συσκευή στα χέρια τους. Κατά τη γνώμη τους, το FlexPai θα είναι πραγματικά μια σημαντική ανακάλυψη στην αγορά.

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι το νέο προϊόν κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Η συσκευή, εξοπλισμένη με μια ευέλικτη οθόνη AMOLED, που μπορεί να είναι τόσο smartphone όσο και tablet, ενώ η συνολική διαγώνιος της οθόνης, κατασκευασμένη από γυαλί ανθεκτικό στην κρούση, είναι 7,8 ίντσες. Η συσκευή μπορεί να διπλώνει στο μισό, αλλά η Royole, όπως τονίζουν οι δημοσιογράφοι, προειδοποιεί ότι το FlexPai δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο από 200 χιλιάδες φορές να διπλώσει.


Σε γενικές γραμμές, το smartphone λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που παρουσιάζεται και στις διαφημίσεις της συσκευής.Το The Verge σημείωσε ότι η συσκευή αφής φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο ακριβή κατασκευή από τους κύριους ανταγωνιστές της σε τιμές από την Apple και τη Samsung. Γενικά, το νεο gadget, θεωρείται ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη γενιά μιας πολλά υποσχόμενης κινητής συσκευής και υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να βελτιωθούν όπως για παράδειγμα, το λειτουργικό σύστημα που είνα δικής της σχεδίασης, το Royole Water OS, το οποίο δυσάρεστα εκπληξε τους δημοσιογράφους με τη βραδύτητα του.

Θυμηθείτε ότι η τιμή του FlexPai είναι στα 1300 δολάρια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !