Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.0.1

0
Η Apple έπαψε και επίσημα να υπογράφει το iOS 12.0.1, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η αναβάθμιση σε παλαιότερη έκδοση από iOS 12.1 που είναι πλέον μονόδρομος για τους χρήστες.  
Έτσι με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία ωθεί τους χρήστες να αναβαθμίσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού τους συστήματος, επειδή είναι το πιο ασφαλές και εξελιγμένο.
Στο νεο λειτουργικό όπως γνωρίζουμε διορθώθηκαν λάθη και άλλα προβλήματα που υπήρχαν και επίσης βελτιώθηκε η συμβατότητα και η ταχύτητα για παλιότερες συσκευές.
Οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν jailbreak στη συσκευή του καλό θα είναι να μην αναβαθμίσουν ακόμη καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο εργαλείο σε αυτή την έκδοση  ακόμη και κρυφό,  που κυκλοφορεί μόνο στους προγραμματιστές.

Το ios 12.1 βελτιώνει και την κατανάλωση της μπαταρίας στις περισσότερες συσκευές που είναι συμβατές με αυτό.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !