Ο φτηνός φορέας της Google ο Fi είναι πλέον συμβατός με το iPhone

0
Η Google έχει επεκτείνει το φάσμα των smartphones που είναι συμβατά με τον φορέα εκμετάλλευσης χαμηλού κόστους τον Google Fi, γνωστός και ως Project Fi. Εκπρόσωποι της υπηρεσίας τύπου δήλωσαν σχετικά με αυτό στο επίσημο ιστολόγιο της εταιρείας. 
Το Google Fi είναι ένας εικονικός φορέας που βασίζεται στα δίκτυα της T-Mobile και της Sprint, καθώς και σε σημεία με Wi-Fi. Ανάλογα με την ισχύ του σήματος, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του δικτύου LTE ή του Wi-Fi. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα του παρόχου αυτου είναι ότι ο πελάτης επιλέγει την κίνηση που χρειάζεται. Εάν δεν κατάφερε να δαπανήσει τα αγορασμένα gigabytes, η εταιρεία επιστρέφει τα χρήματα στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Αρχικά, η εικονική κάρτα SIM λειτουργούσε μόνο με τις συσκευές Pixel 3, 3XL, 2, 2XL, LG G7, LG V35, Moto G6 και Moto X4. Τώρα οι προγραμματιστές έχουν συμπληρώσει το πρόγραμμα με τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα από την Apple, την Samsung, LG, Motorola και OnePlus.

Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει στη Ελλάδα χρησιμοποιώντας τους πύργους των τοπικών εταιρειών, αλλά οι τιμές της αμερικανικής αγοράς είναι πολύ υψηλές για το Ελληνικό κοινό. Αυτός ο φορέας είναι πιο κατάλληλος για εκείνους τους ανθρώπους που ταξιδεύουν στην Ευρώπη ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτές τις χώρες, τα τιμολόγια από το Google Fi θα είναι τα πιο κερδοφόρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !