Η Microsoft έχει συνάψει σύμβαση με τον αμερικανικό στρατό για την προμήθεια του HoloLens

0
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Microsoft έχει υπογράψει σύμβαση με τον αμερικανικό στρατό για την προμήθεια 100.000 ολογραφικών ακουστικών HoloLens για την εκπαίδευση και τις μάχες συνολικού ύψους 480 εκατομμυρίων δολαρίων για τη στρατιωτική βιομηχανία.      


Η Microsoft κέρδισε στο διαγωνισμό, στο οποίο συμμετείχαν και άλλες κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των τεχνολογιών AR / VR, όπως η Magic Leap.

"Η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας θα παράσχει στα στρατεύματα λεπτομερέστερες πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων. Η σύμβαση αυτή θα ενισχύσει τη μακροχρόνια και αξιόπιστη σχέση μας με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε έναν νέο τομέα ", ανέφερε εκπρόσωπος της Microsoft σε επιστολή προς το Bloomberg.


Σύμφωνα με το Bloomberg, τα ακουστικά για στρατιωτική χρήση θα είναι πολύ διαφορετικά από το υπάρχον σχέδιο HoloLens που κυκλοφορούν. Θα είναι εξοπλισμένα με θερμικές απεικονίσεις και νυχτερινή όραση για χρήση τόσο στην εκπαίδευση όσο και στο πεδίο της μάχης. Η Microsoft αναμένεται να παρέχει τουλάχιστον 2.500 στρατιωτικά ακουστικά τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συνεργασία μεταξύ των τεχνικών εταιρειών και των στρατιωτών των ΗΠΑ έχει γίνει αντικείμενο μαζικής αγανάκτησης των υπαλλήλων της εταιρείας. Λόγω αυτού, τον προηγούμενο μήνα η Google έπρεπε να τερματίσει τη σύμβαση JEDI με το Πεντάγωνο ύψους 10 δισ. Δολαρίων και η Microsoft συνέχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς, παρά τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !