Οι χρήστες έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το iOS 12 από ό, τι στο iOS 11

0
Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Mixpanel, το iOS 12 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2018 εγκαθίσταται στο 75% των κινητών συσκευών της Apple. Για λόγους σύγκρισης, το προηγούμενο έτος το iOS 11 πέτυχε ένα τέτοιο αποτέλεσμα μόνο στο τέλος Δεκεμβρίου.  
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της εταιρείας, οι χρήστες κάνουν λήψη του iOS 12 πιο ενεργά από τον προκάτοχό του, το iOS 11. Αυτό υποδηλώνει και ο βαθμός διανομής της νέας έκδοσης λογισμικού για τις συσκευές iOS. Για λόγους σαφήνειας, οι αναλυτές δημοσίευσαν επίσης ένα γράφημα που δείχνει το ποσοστό των πρόσφατων εκδόσεων του iOS με ποσοστό επί τις 100.


Επί του παρόντος, το iOS 12, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, εγκαθίσταται στο 75% των συσκευών της Apple. Όσον αφορά το iOS 11, που παρουσιάστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 2017, ήταν σε θέση να φτάσει το 75 τοις εκατό μόνο μετά από σχεδόν τρεις μήνες από την κυκλοφορία του. Έτσι, το iOS 12 ξεπερνά τον προκάτοχό του κατά περίπου τρεις εβδομάδες από την άποψη του αριθμού των εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η επιτυχία της επόμενης ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι επιταχύνει το έργο των παρωχημένων smartphone της Apple, ειδικά του iPhone 5S και του 6S.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !