Μια νέα υπηρεσία ξεκλειδώνει οποιοδήποτε iPhone είναι κλειδωμένο

0
Μια νέα υπηρεσία που δεν είναι και τόσο άγνωστη στο χώρο δημιούργησε μια σελίδα όπου μπορεί οποιοσδήποτε να ξεκλειδώσει ένα iphone ακόμη και αν δεν γνώριζε ποτέ το κωδικό του. 
Η υπηρεσία ονομάζετε drivesaversdatarecovery και οι δημιουργοί της τονίζουν ότι το σύστημα απευθύνετε για τους απλούς ανθρώπους και δεν θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις ειδικών υπηρεσιών και άλλων οργανισμών ασφαλείας όπως αστυνομία η κρατικές υπηρεσίες.
Η περιγραφή αναφέρει επίσης ότι η υπηρεσία θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των πληροφοριών από τη συσκευή σε άτομα που έχουν ξεχάσει τον κωδικό, η έλαβαν μια κλειδωμένη συσκευή μετά από πολλές εσφαλμένες προσπάθειες εισαγωγής του κωδικού πρόσβασης ή θέλουν να ανακτήσουν δεδομένα από τη συσκευή του αποθανόντος συγγενή τους.
Το κόστος της υπηρεσίας είναι αρκετά υψηλό και ανέρχεται στα 3.900 δολάρια. Ο τροπος της υπηρεσίας είναι απλός όπου στέλνετε το iPhone ή iPad, αφαιρούν την προστασία και επιστρέφουν τη συσκευή πίσω σε εσάς.
Εκτός από τα προϊόντα της Apple, η εταιρεία λέει ότι μπορεί να ξεκλειδώσει Android smartphones, καθώς και συσκευές Windows.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !