Η Apple άρχισε να μειώνει την παραγωγή του iPhone XR

0
Η σελίδα Nikkei δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία ανέφερε ότι η Apple έχει δώσει εντολή στους προμηθευτές της να μειώσουν την παραγωγή των υλικών του iPhone XR. Ο λόγος είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση.

Σύμφωνα με τις πηγές της Nikkei, η Foxconn έχει ετοιμάσει περίπου 60 γραμμές συναρμολόγησης για το iPhone XR, αλλά μέχρι και πρόσφατα έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 45 γραμμές στο εργοστάσιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple είπε "ότι μέχρι στιγμής δεν παράγει τόσες πολλές συσκευές" και άρα δεν υπάρχει λόγος. Η Foxconn θα παράγει περίπου 100.000 smartphones κάθε μέρα, καθώς η ζήτηση ήταν 20-25% χαμηλότερη από την προβλεπόμενη.

Ένας άλλος κατασκευαστής η Pegatron και αυτή όπως αναφέρεται αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση. Οι πηγές της Nikkei δήλωσαν ότι αναστέλλονται τα σχέδια αύξησης της παραγωγής στο εργοστάσιο. Η Pegatron αναμένει περαιτέρω οδηγίες από την Apple.

Το ενδιαφέρον για το iPhone XR πέφτει λόγω της διαθεσιμότητας του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus. Οι αγοραστές προτιμούν να να αγοράζουν παλαιότερα μοντέλα κινητών αντί για το iPhone XR. Από την άποψη αυτή, η Apple έχει αυξήσει τον αριθμό των παραγγελιών για το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus από 20 έως 25 εκατομμύρια συσκευές ανά τρίμηνο. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !