Η Apple κόβει την παραγωγή όλων των iPhones του 2018

0
Σήμερα, στις 19 Νοεμβρίου, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στοιχεία από την Wall Street Journal, ανέφερε ότι η εταιρεία κατασκευής του iPhone, η Apple, έχει μειώσει τις παραγγελίες παραγωγής τις τελευταίες εβδομάδες και για τα τρία μοντέλα των smartphone που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο.  


Σύμφωνα με τα έγγραφα, η ζήτηση για νέα iPhones αποδείχθηκε χαμηλότερη από την αναμενόμενη. Η απόφαση της Apple να ξεκινήσει ταυτόχρονα τη διακοπή και στα τρία μοντέλα των smartphone οδήγησε σε δυσκολίες στην πρόβλεψη του αριθμού των εξαρτημάτων και των συσκευών που χρειάζονται στα εργοστάσια. Αυτό αποφασίστηκε μετα από μια περίσσεια συσκευών στις αποθήκες που χρειάζεται χρόνο για να αδειάσουν.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Apple συγκλόνισε επίσης τους επενδυτές προβλέποντας τις χαμηλότερες πωλήσεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων από ό, τι αναμενόταν. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους προμηθευτές εξαρτημάτων, καθώς επηρέασε τα κέρδη τους.

Μέχρι στιγμής, η Apple δεν σχολίασε επισήμως την κατάσταση που όλο και δυσκολεύει.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !