Οι πρώτες φωτογραφίες της έβδομης γενιάς του iPod Touch

0
Η Slashleaks Edition έχει δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες της νέας γενιάς του iPod Touch. Η συσκευή επαναλαμβάνει σχεδόν πλήρως το στυλ του προκατόχου, αλλά εξακολουθούν να παρατηρούνται κάποιες μικρές διαφορές.  


Κρίνοντας από τις εικόνες που δημοσιεύει η πύλη του Slashleaks, ο σχεδιασμός της έβδομης γενιάς iPod Touch δεν θα αλλάξει πολύ και η συσκευή θα λάβει μόνο ένα ελαφρώς πιο στρογγυλό σχέδιο του μικροφώνου στον πίσω πίνακα και ο φακός της μηχανής θα μετατοπιστεί στο κέντρο. Άλλες ριζικές αλλαγές δεν αναμένονται όπως διακρίνουμε.

Ωστόσο, εάν κοιτάξετε τη δεύτερη λήψη, μπορείτε να δείτε το μαύρο πλαίσιο της οθόνης. Το χρώμα της συσκευής στις φωτογραφίες μοιάζει με το Space Gray, που είναι παρόμοιο με το χρώμα των iPhone 6 και 6S. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το νέο iPod Touch μπορεί σε κάποιο βαθμό να επαναλάβει το σχεδιασμό του iPhone του 2014-2015, που έρχεται σε ανοιχτό ασημί χρώμα με μαύρο μπροστινό πίνακα και όχι λευκό, όπως η έκτη γενιά iPod Touch στο γκρι.

Επιπλέον, το gadget θα κρατήσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Η πιθανή τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής εξακολουθούν να είναι άγνωστες.

Θυμηθείτε ότι το iPod Touch 6 εισήχθη τον Μάιο του 2015 και δεν έχει ενημερωθεί από τότε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !