Η Apple κατάργησε το Tumblr λόγω παιδικής πορνογραφίας

0
Η εφαρμογή του Tumblr εξαφανίστηκε από το App Store στις 16 Νοεμβρίου. Έκτοτε, ο λόγος για τη διαγραφή της ήταν άγνωστος. Τέσσερις ημέρες αργότερα, το γραφείο τύπου του Tumblr αναφέρει ότι η εφαρμογή καταργήθηκε λόγω παιδικής πορνογραφίας.  


Σε μια δήλωση, το Tumblr λέει ότι κάθε εικόνα που φορτώνεται στην πλατφόρμα ελέγχεται για την ύπαρξη υλικών παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, το φίλτρο έχασε κάποιες παρόμοιες εικόνες. Σύμφωνα με το Tumblr, το περιεχόμενο αφαιρέθηκε αμέσως, αλλά οι συντονιστές του App Store εξακολουθούν να επιμένουν στην αφαίρεση της την εφαρμογής από το κατάστημα.

Η πολιτική του App Store του προγραμματιστή αναφέρει ότι όλες οι εφαρμογές πρέπει να διαθέτουν φίλτρο περιεχομένου για τον εντοπισμό και την κατάργηση ακατάλληλου περιεχομένου. Το σύστημα Tumblr συνετρίβη και η Apple δεν έχασε την ευκαιρία για να καταργήσει την εφαρμογή.

Το Tumblr ενημερώνει καθημερινά με δελτίο τύπου  για την αποκατάσταση του καταστήματος εφαρμογών στο App Store. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία δεν μπορεί να ορίσει την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία η εφαρμογή της θα επιστρέψει στο iOS. Το Tumblr είναι ακόμα διαθέσιμο για λήψη στο Google Play.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !