Η Apple προετοιμάζει τη Siri, η οποία θα λειτουργήσει χωρίς το Διαδίκτυο

0
Η Apple έχει υποβάλει αίτηση για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύμφωνα με το οποίο η Siri μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το Διαδίκτυο. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία θέλει να μεταφέρει όλες τις ενότητες στη συσκευή για να επεξεργαστεί τα αιτήματα το iOS.  


Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ονομάζεται "Προσωπικός βοηθός εκτός σύνδεσης" Σε αυτό, η Apple μιλάει λεπτομερώς για τους μηχανισμούς που θα κάνουν δυνατή τη δουλειά του Siri χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αντί της σύνδεσης με τους διακομιστές της εταιρείας, η Apple προσφέρει να επεξεργαστεί την ομιλία και το κείμενο απευθείας στη συσκευή. Αφού ακούσει το αίτημα του χρήστη, το smartphone θα είναι σε θέση να προσδιορίσει την εργασία χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη επεξεργασία γλώσσας και στη συνέχεια να την εκτελέσει.

Οι μηχανικοί της Apple έχουν αναπτύξει ένα σύστημα μονάδων για την επεξεργασία αιτημάτων που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς το Διαδίκτυο. Η συλλογή των ενοτήτων περιλαμβάνει στοιχεία για σύνθεση ομιλίας, επεξεργασία διαλόγου και μετατροπή φωνητικού αλφαβήτου με βάση το ενσωματωμένο λεξικό.

Ανάλογα με τις αναγνωρισμένες λέξεις και τη δομή ερωτήματος, ο αυτόνομος βοηθός μπορεί να εκτελέσει μια σειρά εργασιών που αποθηκεύονται στη μονάδα επεξεργασίας ροής εργασιών. Αυτές οι εντολές περιλαμβάνουν τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη ή την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή.

Η Apple προτείνει επίσης τη χρήση της εκμάθησης μηχανών για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης πληροφοριών των συμφραζομένων. Αυτό θα κάνει τον βοηθό πιο χρήσιμο με περιορισμένο αριθμό δεδομένων στη συσκευή και έλλειψη πρόσβασης στο Internet.

Όχι πως όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple αντικατοπτρίζονται στα τελικά προϊόντα, αλλά η αυτόνομη Siri μπορεί να προστεθεί στις μελλοντικές εκδόσεις του iOS. Τα τελευταία μοντέλα της σειράς A περιλαμβάνουν τον νευρικό επεξεργαστή Neural Engine, ο οποίος υποστηρίζει την εκμάθηση μηχανών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !