Apple Watch από την Aurum Edition αποκλειστικά για λάτρεις της πολυτέλειας

0
Όπως γνωρίζετε, η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει την χρυσή έκδοση 18 καρατίων του Apple Watch για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχουν εταιρείες που παράγουν προσαρμοσμένα έξυπνα ρολόγια με επιχρύσωση και με ατομικό σχεδιασμό.   
Η Atelier Aurum Edition παρουσίασε την αποκλειστική σειρά του Apple Watch για τους λάτρεις των πολύτιμων μετάλλων.

Το μοντέλο που παρουσιάζεται στο βίντεο παρακάτω το Monarch Counsel Apple Watch είναι το τέταρτο της γενιάς έξυπνων ρολογιών της Apple, η περίπτωση του οποίου καλύπτεται με 24 καράτια 8 micron χρυσό με αποκλειστική χαρακτική. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η επιλογη είναι αρκετά ανθεκτική και ο χρυσός δεν θα φθείρεται με την πάροδο του χρόνου.



Το Aurum Edition διαφέρει από τα άλλα ateliers, καθιστώντας τη χάραξη Apple Watch χειροκίνητα για κάθε μεμονωμένο χρήστη. Χρειάζονται έως και 40 ώρες για να δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ρολογιών, γεγονός που εξηγεί την υψηλή τιμή του προϊόντος.

Το προσαρμοσμένο ρολόι Apple συνοδεύεται από δερμάτινο λουρί. Η συσκευασία διαφέρει επίσης από εκείνη που προσφέρει η Apple και η Aurum Edition προμηθεύει ρολόγια μέσα σε κουτί από φυσικό ξύλο.

Η Aurum Edition παράγει επίσης και άλλα μοντέλα Apple Watch, τα οποία είναι επιχρισμένα με πλατίνα ή λευκό χρυσό, καθώς και διάφορες τροποποιήσεις του iPhone.

Υπάρχουν αποκλειστικά ρολόγια από $ 2.200 ποθ μπορείτε να αγοράσετε ή απλά διαβάστε τη συλλογή στην ιστοσελίδα Aurum Edition.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !