Το YouTube θα αλλάξει τον τρόπο εμφάνισης των διαφημίσεων.

0
Η φιλοξενία των βίντεο στο YouTube θα αλλάξει τον τρόπο προβολής της διαφήμισης. Αυτό αναφέρεται τώρα στο επίσημο blog της εταιρείας. 


Μια δήλωση σχετικά με την αλλαγή της μορφής της διαφήμισης δημοσιεύθηκε στο επίσημο blog του YouTube όπου σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, τώρα το διαφημιστικό βίντεο θα εμφανίζεται δύο φορές στην αρχή του βίντεο, όχι μία φορά στην αρχή και μία στη μέση, όπως ήταν πριν. Σύμφωνα με την ηγεσία του YouTube, η απόφαση να αλλάξει το σχήμα έγινε σε σχέση με τη μελέτη της δραστηριότητας των χρηστών, η οποία έδειξε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν παρακολουθούν το βίντεο μέχρι το τέλος εξαιτίας του τεράστιου όγκου διαφήμισης.

Διαπιστώσαμε ότι οι συχνές διακοπές βίντεο επηρεάζουν τις μετρήσεις προβολής και οι χρήστες συχνά σταματούν να παρακολουθούν βίντεο.

Όπως αναφέρθηκε στο σχόλιο του YouTube, οι διαφημίσεις μπορούν να παραληφθούν αν το θελήσει καποιος. Η νέα μορφή θα εμφανιστεί κατά κύριο λόγο στην έκδοση desktop της φιλοξενίας βίντεο και θα εισαχθεί σε κινητές εφαρμογές πολύ αργότερα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ερευνητών της εταιρείας, τα διπλά μπλοκ στην αρχή του βίντεο θα βοηθήσουν στη μείωση του αριθμού διαφημιστικών διαλειμμάτων ενώ παρακολουθούν το βίντεο κατά 40%. Οι διαφημιστές θα είναι επίσης περισσότεροι και η συχνότητά τους θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 8-10%.

Η δοκιμή της νέας  διαφήμισης έχει ήδη ξεκινήσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !