Το Instagram παρουσίασε τον επανασχεδιασμό της σελίδας του προφίλ

1
Το ιστολόγιο του Instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση που περιγράφει τις αλλαγές στις εφαρμογές για κινητά. Η εταιρεία ξανασχεδίασε τη σελίδα του προφίλ για να απλοποιήσει τη πλοήγηση και να τοποθετήσει περισσότερα αντικείμενα σε αυτά. 


Το Instagram έχει αναπτύξει διάφορες διατάξεις που θα δοκιμαστούν για αρκετές εβδομάδες ακόμη. Αυτές οι αλλαγές θα εμφανιστούν σταδιακά, έτσι ώστε στο εγγύς μέλλον, η σελίδα του προφίλ μπορεί να φαίνεται διαφορετική.

Τις επόμενες εβδομάδες, μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στο επάνω μέρος του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα εικονίδια, τα κουμπιά και την πλοήγηση μεταξύ των καρτελών, η οποία ελπίζουμε ότι θα κάνει τα προφίλ πιο εύχρηστα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεστε στο πλέγμα σας δεν θα αλλάξουν.

Το Instagram θα έχει διαφορετικές διατάξεις ανάλογα με το προφίλ. Για παράδειγμα, τα καταστήματα θα έχουν περισσότερα κουμπιά και μια σελίδα με προϊόντα. Αλλά όλοι θα παρουσιάσουν βίντεο από το IGTV και τις ετικέτες.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Ποτε θα γίνει ο γενικος επανασχεδιασμός για ολα τα προφιλ στο ινσυαγκραμ διοτι εμενα εγινε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !