Το Facebook έχει προσθέσει μια λειτουργία για τον έλεγχο του χρόνου που ξοδεύεται στο κοινωνικό δίκτυο.

0
Την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε στο Instagram ένα νέο χαρακτηριστικό που δείχνει πόσο χρόνο ξοδεύουν οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο. Τώρα είναι η σειρά του Facebook αφού η εταιρεία ξεκίνησε ένα εργαλείο υπολογισμού του χρόνου στην επίσημη εφαρμογή για κινητά. 


Η εταιρεία του Zuckerberg ανακοίνωσε την εισαγωγή νέων εργαλείων καταμέτρησης που δαπανήθηκαν ηλεκτρονικά στις εφαρμογές Instagram και Facebook τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με τα εργαλεία του Facebook, η "On-Screen Time" στα προϊόντα της Apple επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν τη χρήση εφαρμογών και όχι μόνο να εμφανίζουν πληροφορίες χρήσης.

Η νέα λειτουργία Facebook επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ένα χρονικό όριο για τη χρήση της εφαρμογής. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσει τις παραμέτρους απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων push.

Για να προβάλετε στατιστικά στοιχεία χρήσης κοινωνικού δικτύου, ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους > Ρυθμίσεις και ιδιωτικό απόρρητο > Ώρα στο Facebook.

Έτσι, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο υποστηρίζει την πρωτοβουλία "ψηφιακή υγεία".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !