Οι χάκερ έχουν βρει έναν τρόπο να σπάσουν ένα ξεπερασμένο iPhone, το iMac η το MacBook

0
Η ξεπερασμένη τεχνολογία της Apple έχει αποδειχθεί πιο ευάλωτη σε επιθέσεις των χάκερ. Αυτό αναφέρεται από τους εκπροσώπους του Security Xuanwu Lab, μιας εταιρείας τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. 


Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της εταιρείας, τα παλαιά μοντέλα iPhone, ιδίως αυτά που έχουν το iOS 11.4.1 και άλλες προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού, ενδέχεται να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Επιπλέον, οι χάκερ μπορούν να σπάσουν το iMac και το MacBook, εάν έχουν εγκαταστήσει το macOS High Sierra 10.13.5 ή νεότερη έκδοση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Security Xuanwu Lab, το πρόβλημα έγκειται κυρίως στο σύστημα ασφαλείας της ξεπερασμένης έκδοσης του προγράμματος περιήγησης του Safari. Επιτρέπει στους κυβερνοεγκληματίες να πλαστογραφούν σελίδες δημοφιλών ιστοτόπων και ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν το γράμμα d, για παράδειγμα, LinkedIn, Dropbox, Reddit, Wordpress και πολλές άλλες. Έτσι, μετά την είσοδο στον ψεύτικο ιστότοπο, οι χάκερ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που θα μπορούσαν να αναρτηθούν στο προφίλ αυτού του ιστότοπου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε μια επίθεση χάκερ, είναι μια ενημέρωση λογισμικού στην πιο πρόσφατη δυνατή έκδοση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !