Το Flickr θα ξεκινήσει να διαγράφει τις "επιπλέον" φωτογραφίες των χρηστών

0
Η υπηρεσία φωτογραφιών Flickr άλλαξε την πολιτική υπηρεσιών των χρηστών που χρησιμοποιούν δωρεάν λογαριασμούς. Η εταιρεία αποφάσισε να μειώσει την χωρητικότητα αποθήκευσης από 1TB σε 1000 μόνο φωτογραφίες. Αυτό δημοσίευσε στο δελτίο τύπου της στο BusinessWire.

Η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους ιδιοκτήτες των λογαριασμών premium. Για 50 δολάρια το χρόνο, θα μπορούν να δημοσιεύουν απεριόριστο αριθμό αρχείων φωτογραφιών και βίντεο. Για να μαλακώσει τη μετάβαση των χρηστών στην πληρωμένη έκδοση, η εταιρεία ανακοίνωσε μια γενναιόδωρη έκπτωση 30% στην αγορά ετήσιας συνδρομής μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

"Δυστυχώς, οι δωρεάν υπηρεσίες είναι σπάνια αληθινά δωρεάν για τους χρήστες. Συνήθως, οι χρήστες πληρώνουν για αυτούς με τα δεδομένα τους ή το χρόνο τους. Θα θέλαμε να καταστήσουμε τη συμφωνία πιο διαφανή ", εξήγησαν οι υπεύθυνοι του Flickr για την απόφασή τους.

Οι αναγγελθείσες αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 8 Ιανουαρίου 2019. Μετά από αυτό, οι δωρεάν λογαριασμοί των χρηστών δεν θα μπορούν να μεταφορτώσουν περισσότερες από 1000 φωτογραφίες. Επιπλέον, όλα τα αρχεία εκτός του καθορισμένου ορίου θα διαγραφούν αυτόματα, ξεκινώντας από τις παλιότερες φωτογραφίες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !