Στο iPhone XR, η ταχύτητα του Wi-Fi είναι χαμηλότερη από αυτή του iPhone 6 Plus

0
Ένας από τους χρήστες του Reddit δημοσίευσε  ένα πολύ διασκεδαστικό αποτέλεσμα δοκιμών του νέου του iPhone XR και του παλιού iPhone 6 Plus.Με τις δύο συσκευές στα χέρια, απομακρύνθηκε από το σημείο του Wi-Fi στα 6 μέτρα και ξεκίνησε τη μέτρηση της ταχύτητας σύνδεσης. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ περίεργα ...   
Το νέο iPhone XR αποδείχθηκε τρεις φορές πιο αργό κατά τη λήψη δεδομένων και δύο φορές περισσότερο κατά την αποστολή.Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των μετρήσεων έδειξαν 17,1 Mbit / δευτερόλεπτο έναντι 48,7 Mbit / s για λήψη και 3,39 Mbit / s έναντι 7,20 Mbit / s για μεταφόρτωση.

Άλλοι χρήστες που συμμετείχαν επίσης στη συζήτηση ανέφεραν και τα δικά τους αποτελέσματα. Έτσι εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα της σύγκρισης του iPhone XS Max και του iPhone 8 Plus και επίσης δεν ευνοούν το νέο προϊόν και ειναι 280 Mbit / s έναντι 410 Mbit / s. Στη συνέχεια το iPhone XS Max συγκρίθηκε με το iPhone 7 και εδώ τα αποτελέσματα είναι σχεδόν τα ίδια στα 330 Mbit / s στο νέο και 350 Mbit / s στο iPhone 7.

Σε όλες τις δοκιμές, τα νεότερα μοντέλα δεν τα πήγαν καλά και πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό το πρόβλημα είναι του τρέχοντος firmware iOS 12.1. που δείχνει να διορθώνεται στο iOS 12.1.1 και όλα φαίνονται να λειτουργούν καλά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !