Στη Μόσχα, ένας άντρας έφερε μια μπανιερα με νομίσματα για να αγοράσει ένα iPhone XS

0
Ένας ασυνήθιστος πελάτης εμφανίστηκε σε ένα από τα επίσημα καταστήματα της Apple στη Μόσχα. Για να αγοράσει ένα iPhone XS, ένας νεαρός έφερε μαζί του μια μπανιερά, κυριολεκτικά γεμάτη νομίσματα.   


Το κόστος του iPhone XS με 256 gigabytes μνήμης είναι στα 1539 ευρό. Ένας νεαρός άνδρας που ήθελε να αγοράσει ένα smartphone σε ένα από τα καταστήματα της Apple αποφάσισε να κάνει τη διαφορά: αντί να πληρώσει με μια πιστωτική κάρτα ή την Apple Pay, ο άνθρωπος πλήρωσε με δεκάδες κέρματα που έφερε μαζί του στη μπανιέρα όπως φαίνεται και στην εικόνα πιο κάτω.

Το όνομα και το επώνυμο του αγοραστή είναι άγνωστα. Σύμφωνα με το προσωπικό του καταστήματος, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Μόσχας "Ευρωπαϊκή", η καταμέτρηση των χρημάτων στο ταμείο χρειάστηκε περίπου δύο ώρες. Μετά την αγορά, ο νεαρός άνδρας και οι φίλοι του πήραν μαζί τους και την μπανιέρα μαζί με το κινητό.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !