Τα 5 κορυφαία tweak του Jailbreak για αυτή την εβδομάδα

0
Παρά το γεγονός ότι το jailbreak για το iOS 12 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, είναι διαθέσιμο σε προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του iOS 11. Υπάρχουν πολλά tweaks στο χώρο αποθήκευσης του Cydia, γι 'αυτό επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα. 
Better3DMenus

Τα περισσότερα νεα iPhones υποστηρίζουν την τεχνολογία 3D Touch, η οποία εκτελεί διάφορες ενέργειες με σκληρό πάτημα στην οθόνη. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο εφαρμογής, εμφανίζονται οι γρήγορες ενέργειες.

Δυστυχώς, η Apple δεν επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ενέργειές τους στο μενού 3D Touch. Αλλά είναι σε θέση να το κάνει το Better3DMenus.

Το Tweak σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση των στοιχείων, τον βαθμό θόλωσης του φόντου όταν εργάζεστε με το 3D Touch, την εμφάνιση του μενού και επίσης να αποκρύψετε το στοιχείο Κοινή χρήση.

Λήψη


Force3DAppShortcuts

Αυτό το tweak προσθέτει 3D Touch προσομοίωσης σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία. Η αρχή είναι η ίδια με αυτή του iPhone XR. Το Force3DAppShortcuts μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Better3DMenus.

Λήψη


Priority - 0,99 δολάρια

Στο iOS 12, η ​​Apple έχει βελτιώσει το έργο των ειδοποιήσεων, αλλά εάν λάβετε πολλές ειδοποιήσεις, μπορεί να χάσετε μια σημαντική ειδοποίηση. Για να αποφευχθεί αυτό, υπάρχει μια προτεραιότητα με το tweak, η οποία προσθέτει στο σύστημα "ειδοποιήσεις προτεραιότητας".

Στις παραμέτρους του μπορείτε να διαμορφώσετε για κάθε εφαρμογή ποια ειδοποίηση θα πρέπει να θεωρήσει το σύστημα ως προτεραιότητα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν τη συμπεριφορά των ειδοποιήσεων προτεραιότητας, για παράδειγμα, να εκχωρήσουν ισχυρότερη δόνηση και να ενεργοποιήσουν την εμφάνιση τους κατά τη λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Λήψη


Ultrasound - 1,99 δολάρια

Το iOS συχνά πειράζει για ένα μεγάλο παράθυρο αλλαγής ήχου. Τα smartphones Android έχουν από καιρό κρύβει κομψά το ρυθμιστικό έντασης ήχου και το iOS το εμφανίζει στο μέσο της οθόνης. Ο υπέρηχος διορθώνει αυτό το ελάττωμα.

Το τσίμπημα αλλάζει την εμφάνιση του παραθύρου και το μετακινεί προς τα αριστερά στα κουμπιά έντασης. Στις παραμέτρους υπερήχων, μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα, να ορίσετε μια περίοδο αναμονής και ανατροφοδότηση χρησιμοποιώντας δόνηση.

Λήψη

Cornuicopia

Ξεκινώντας από το iPhone X, η Apple κυκλοφορεί στα έξυπνα τηλέφωνα στρογγυλεμένες άκρες η όχι στις οθόνες. Αυτό φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά χάρη στο τσίμπημα Cornuicopia, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να προστεθεί και σε άλλα τηλέφωνα.

Στις ρυθμίσεις τσίμπημα, μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία θα είναι στρογγυλεμένα και ποια δεν θα είναι. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μια ακτίνα στρογγυλοποίησης για κάθε στοιχείο.

Λήψη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !