Πώς να ρυθμίσετε το αναγνωριστικό του καλούντος στο iPhone

0
Ξεκινώντας απο το iOS 11, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα κλήσεις ανεπιθύμητης  επικοινωνίας αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα τέλεια. Για να διορθώσετε όλες τις ατέλειες του iOS, πρέπει να κάνετε λήψη μιας ειδικής τρίτης εφαρμογής.

Πολλές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών μπορούν να εντοπίσουν ανεπιθύμητους αριθμούς χρησιμοποιώντας τη δική τους βάση δεδομένων. Για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν οι αριθμοί δεν είναι στη βάση δεδομένων ενός προγράμματος, μια άλλη εφαρμογή θα μπορεί να την βρει.

Πώς να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό αριθμού στο iOS

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις.
Μεταβείτε στο "Τηλέφωνο" → "Κλείδωμα και αναγνώριση κλήσεων".
Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιθυμητή εφαρμογή (λόγω της φύσης του iOS, το σύστημα ενδέχεται να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να προσθέσει μια νέα επαφή σε αυτήν τη λίστα. Θα χρειαστεί επίσης κάποιος χρόνος για να ενεργοποιήσετε τις επαφές).

Παρά το γεγονός ότι στο App Store υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών για την αναγνώριση των κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ο αριθμός τους στην πραγματικότητα είναι πολύ μειωμένος, αν χρειαστείτε μια συνδρομή η έχουν μια μικρή βάση δεδομένων. Επίσης, υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν έναν αριθμό τηλεφώνου για εγγραφή με δική σας ευθύνη και κίνδυνο.

Από τις ελεύθερες, μπορούμε να προτείνουμε την Call Control,  που όμως περιλαμβάνει αγορές μέσα, την Call Blocker™  και τέλος την Mr. Number Call Block.
.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !