Τα χρήματα μαζεύτηκαν (25.000 δολάρια) αλλά δεν έφτασαν για το jailbreak του ios 12.1

0
Δεδομένου ότι καμία ομάδα προγραμματιστών δεν είναι πρόθυμη να εργαστεί για ένα εργαλείο στο jailbreak του iOS 12 , οι χρήστες του jailbreak κατάφεραν να μαζέψουν αρκετά μεγάλο ποσό για όσους το απελευθερώσουν.

Ο χρήστης του Reddit Applango, ο οποίος είναι ο διοργανωτής αυτής της εκστρατείας καθώς και ο κύριος δωρητής, θα στείλει 10,000 CAD σε οποιονδήποτε κυκλοφορεί ένα jailbreak iOS 12 και όσοι πιστοί προσέλθετε.
Το εν λόγω jailbreak θα πρέπει να δουλεύει με τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένων των iPhone XS και XS Max. Επίσης, θα πρέπει να είναι πλήρως ανοικτού κώδικα και να έχει το Cydia ως προεπιλεγμένο διαχειριστή πακέτων.
Η προθεσμία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων ήταν για 48 ώρες όπου και κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό των 25.000 CAD (24.951,52 δολάρια για να είμαστε ακριβείς).
Όμως οι προγραμματιστές είχαν άλλη γνώμη επικρίνοντας τη προσπάθεια λέγοντας πως τα χρήματα είναι πολύ λίγα για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο προγραμματιστής Meridian jailbreak Ben Sparkes επέκρινε τους δωρητές για το γεγονός ότι δεν αύξησαν αρκετά το ποσό, ότι οι δωρητές δεν ανοίγουν ποτέ τα πορτοφόλια τους όταν έρθει η ώρα.

Σύμφωνα με τον Ben, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα 100.000 δολάρια ή παραπάνω για να αγοράσουμε μια εκμετάλλευση για το iOS 12.



Ο προγραμματιστής του Jalubreak Yalu, Luca Todesco, έκανε επίσης ένα σχόλιο λέγοντας ότι "αν κερδίσουν Bitcoin αξίας 800.000 δολαρίων, ίσως να έχω έναν φίλο ή δύο πρόθυμους να αφήσουν κάπες ευπαθειες πυρήνα χωρίς εγγυήσεις αξιοπιστίας".




Έτσι φαίνεται πως τα χρήματα δεν επαρκούν για την προσπάθεια αλλά αν και εσείς θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση τότε επισκεφτείτε το σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !