Το Facebook δημιούργησε την εφαρμογή βίντεο Lasso

0
Το Facebook ανακοίνωσε την εφαρμογή Lasso μια νέα εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μίνι-κλιπ.
Στην περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει ότι "το Lasso καθιστά εύκολο να δημιουργείς σύντομα βίντεο με αστεία εφέ και να τα μοιράζεις με φίλους".
Το πρόγραμμα έχει τάσεις, hashtags, μουσική επικάλυψη και διάφορα εργαλεία επεξεργασίας.

Δεδομένου ότι η Lasso ανήκει στο Facebook, ενσωματώνεται στο οικοσύστημα της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook ή το Instagram και, κατά συνέπεια, τα βίντεο που δημιουργήθηκαν στο Lasso μπορούν επίσης να μοιραστούν σε αυτές τις πλατφόρμες. Ο συγχρονισμός με το κοινωνικό δίκτυο έχει ήδη ρυθμιστεί και μια παρόμοια λειτουργία για ιστορίες Instagram πιθανότατα θα εμφανιστεί λίγο αργότερα.

Η απελευθέρωση ενός τέτοιου προγράμματος, θυμίζει τόσο έντονα το TikTok (κινεζική εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε σύντομα κλιπ), είναι μια απελπισμένη απόπειρα του Facebook να κατακτήσει ένα νέο κοινό, που όπως τώρα μόνο οι μισοί Αμερικανοί έφηβοι χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο.

Κατεβάστε Lasso από iTines εδώ . Ωστόσο, τη στιγμή της γραφής αυτής, η εφαρμογή δεν ήταν διαθέσιμη για εγκατάσταση στη Ελλάδα και θα πρέπει να έχετε λογαριασμό σε Αμερική.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !