Όλα τα προϊόντα της Apple και φυσικά τα iphone πολύ φθηνότερα σε λίγες ημέρες

0
Η Amazon έχει υπογράψει συμφωνία για την επέκταση της γκάμας προϊόντων της Apple στις ιστοσελίδες της σε όλο τον κόσμο, αναφέρει σήμερα το Reuters.
Τα προϊόντα της Apple θα εμφανιστούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon τις επόμενες εβδομάδες.
Η παράδοση θα είναι δυνατή σε κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Ινδίας.

"Συνεργαζόμαστε με την Amazon για να προσφέρουμε στους πελάτες της Apple μια άλλη ευκαιρία να αγοράσουν iPhones, iPads, Apple Watch, Macs και άλλα", δήλωσε η εταιρεία.

Νωρίτερα στο Amazon, ήταν δυνατή η αγορά εξοπλισμού της Apple μόνο μέσω διαμεσολαβητών. Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των εταιρειών καταδεικνύει καταρχάς ότι η Apple, σταματά να αρνείται να πουλήσει αγαθά μέσω ενός δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος, ενδεικτικά το 70% των πωλήσεων της εταιρείας στη χρήση 2018 που έληξε το Σεπτέμβριο ήταν στα έμμεσα κανάλια διανομής που περιλαμβάνει και το Amazon. Δεύτερον, η πλατφόρμα του διαδικτύου έχει λάβει αυστηρότερη στάση έναντι των παραποιημένων αγαθών.
Πριν από τις 4 Ιανουαρίου, η Amazon σχεδιάζει να απαλλαγεί εντελώς από τους ανεπίσημους εμπόρους λιανικής πώλησης συσκευών της Apple και να προσθέσει όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο κατάστημα της, με εξαίρεση το Apple HomePod που είναι σχετικό με το προϊόν της το Amazon Echo.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η κίνηση της Apple να είναι μια πρωτοβουλία για να τονώσει τις πωλήσεις της που τους τελευταίους μήνες κατρακυλάνε προς τα κάτω με ταχείς ρυθμούς παρασύροντας όπως ει ναι φυσικό και την μετοχή της.
Έτσι θα μπορέσει να κερδίσει και πελάτες που τόσο χρόνια αγόραζαν ακριβότερα τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα αφού πλέον ο Έλληνας θα μπορεί  να αγοράσει ένα iphone στην τιμή που πουλιέται και στην Αμερική η την Ευρώπη και όχι στην τιμή που θέλουν οι λιανοπωλητές της Ελλάδος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !