Η Apple έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης του module στο iPhone X.

0
Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι ιδιοκτήτες του iPhone X ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη αφής στα κινιτα τους. Πληροφορίες σχετικά με αυτό δημοσιεύονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της Apple.  
Η εταιρία και οι τεχνικοί της έχουν διαπιστώσει ότι ορισμένοι χρήστες του iPhone X αντιμετωπίζουν δυσλειτουργίες στην οθόνη αφής στις συσκευές τους. Οι οθόνες τέτοιων smartphones μπορεί να μην ανταποκρίνονται περιοδικά στο πάτημα ή το αντίστροφο να ανοίγουν εφαρμογές, ακόμα και αν κανείς δεν τις άγγιξε.

Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με ένα στοιχείο της μονάδας οθόνης που απλά δεν λειτουργεί όπως απαιτείται.

Η Apple υπόσχεται ότι την αντικατάσταση της μονάδας θα αναλάβουν οι υπάλληλοι των κέντρων εξυπηρέτησης της εταιρείας ή εξουσιοδοτημένους επισκευαστές. Για να ελέγξετε αν υπάρχει δυσλειτουργία στο iPhone X, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο πατώντας εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !