Η Apple σκοπεύει να εγκαταλείψει τις κεραίες LCP

0
Η Apple προγραμματίζει να σταματήσει να χρησιμοποιεί κεραίες πολυμερών υγρών κρυστάλλων (LCP) και να τις αντικαταστήσει με τροποποιημένες συσκευές πολυϊμιδίου (MIP) το 2019. Αυτό δήλωσαν οι δημοσιογράφοι στο Appleinsider.

Σήμερα, τα iPhone XS, XS Max και iPhone XR είναι εξοπλισμένα με έξι κεραίες LCP.

"Προβλέπουμε ότι τα νέα μοντέλα iPhone 2019, συμπεριλαμβανομένων των νέων μοντέλων OLED 6,5 ιντσών, LCD 5,8 ιντσών και 6,1 ιντσών, θα χρησιμοποιούν τέσσερις MPI κεραίες και δύο LCP", δήλωσε ο αναλυτής του TF International Securities Min. - chi go.

Η εταιρεία έχει αρκετούς λόγους να εισαγάγει μια νέα εξέλιξη. Οι κεραίες LCD είναι πολύ εύθραυστες και δύσκολο να κατασκευαστούν. Τα MIPs είναι λιγότερο ευάλωτα σε εξωτερικές συνθήκες, ευκολότερα στην κατασκευή, αλλά και πιο ανθεκτικά. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς, η κύρια ώθηση στη χρήση της τεχνολογίας ήταν η δυνατότητα επέκτασης του φάσματος των προμηθευτών. Αυτό θα δώσει στην εταιρεία πλεονέκτημα στον καθορισμό των τιμών και θα επιτρέψει την προσέλκυση εναλλακτικής παραγωγής σε περίπτωση έλλειψης εξαρτημάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !