Η Apple έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης SSD στο MacBook Pro χωρίς τη μπάρα αφής

0
Σήμερα, η Apple παρουσίασε δύο νέα προγράμματα συντήρησης/αντικατάστασης ταυτόχρονα. Το πρώτο αφορά θέματα με τις οθόνες του iPhone X όπως αναφερθήκαμε νωρίτερα και το δεύτερο αφορά την απόδοση μονάδων SSD σε MacBook Pros 13 ιντσών χωρίς Touch Bar, που κυκλοφόρησε από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018.

Η Apple αποκάλυψε ότι σε έναν περιορισμένο αριθμό μονάδων SSD 128 GB και 256 GB που χρησιμοποιούνται σε υπολογιστές MacBook Pro 13 ιντσών χωρίς τη γραμμή αφής, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με την απώλεια δεδομένων και την αποτυχία της μονάδας δίσκου. Οι 13 ιντσών υπολογιστές MacBook Pro με τέτοιες μονάδες δίσκου πωλήθηκαν από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018.

Εάν το SSD στη MacBook Pro χωρίς οθόνη αφής δεν λειτουργεί σωστά, επικοινωνήστε με την υπηρεσία το συντομότερο δυνατό. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε την απώλεια σημαντικών πληροφοριών.

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα με το iPhone X, πριν επικοινωνήσετε με το ASC, μπορείτε να ελέγξετε αν ο φορητός υπολογιστής σας περνά μέσω του προγράμματος ή όχι.

Εάν πιστεύετε ότι το MacBook Pro 13 ιντσών καλύπτεται από αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχετε ήδη πληρώσει για την υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για επιστροφή χρημάτων.
 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !