Έρευνα: Τα κορίτσια θέλουν iPhone XS, οι άνδρες περιμένουν το Samsung Galaxy S10

0
Οι αναλυτές του Swagbucks έχουν κάνει μια νεα έρευνα για το είδος των smartphones που θέλουν να αγοράσουν οι άνδρες και οι γυναίκες στις γιορτινές ημερες των χειμερινών διακοπών αλλά και γενικότερα τι δώρο θα ήθελαν.

Όπως αναμενόταν, το iPhone είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των εφήβων, περίπου το 51% των ερωτηθέντων το θέλουν. Ενώ οι ενήλικες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα smartphone της Samsung περίπου στο 32%.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις για το φύλο, οι γυναίκες θέλουν το iPhone XS, επιλέχθηκε από το 20% των ερωτηθέντων. Το μεγάλο iPhone XS Max στις γυναίκες είναι επίσης σε μεγάλη εκτίμηση με το 10% να το θέλει. Οι άνδρες αποδείχθηκαν πιο πρακτικοί και το 26% των ερωτηθέντων αποφάσισαν να περιμένουν το νέο Galaxy S10 και το 10% είναι έτοιμο να πάρει το Galaxy S9.

Προηγουμένως, μια παρόμοια έρευνα διεξήγαγε η σελίδα του Prodege. Αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες είναι οι πιο αδιάφορες για το iPhone Xs Max με το 71% των γυναικών και μόνο το 29% των παιδιών θα τον ήθελε ως δώρο. Το συνηθισμένο iPhone Xs με διαγώνιο 5,8 ίντσες θα προτιμηθεί απο το 44% των κοριτσιών και μόνο απο το 11% των ανδρών. Το Samsung Galaxy S10 θα το ήθελε ως δώρο το 63% των ανδρών και το 38% των γυναικών. Το σημερινό Galaxy S9 θα το προτιμούσαν το 67% των γυναικών και το 33% των ανδρών.

Γενικά, από τα ηλεκτρονικά, οι Αμερικανοί θέλουν περισσότερο έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή (21%), στη συνέχεια ένα smartphone (19%) και κλείνει την έρευνα στις τρεις πρώτες θέσεις οι τηλεοράσεις (11%). Στους εφήβους, η κατάσταση είναι διαφορετική και στην πρώτη θέση είναι ένα smartphone (32%), στη συνέχεια ένας υπολογιστής ή φορητός υπολογιστής (18%) και στη συνέχεια ένα ταμπλετ (16%).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !