Το iPhone του μέλλοντος θα επιβιώσει ακόμα και τον χειρότερο χειμώνα

0
Η Apple θα αποκτήσει μια νεα ευρεσιτεχνία πιο ανθεκτική στις επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος των μπαταριών. Το αντίστοιχο έγγραφο βρέθηκε σήμερα από δημοσιογράφους της δικτυακής πύλης Apple Applet στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.   


Η εφεύρεση επικεντρώνεται στη δημιουργία ισχυρότερων μπαταριών για την επόμενη γενιά iPhone, iPad, MacBook και Apple Watch. Επίσης στην αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας υπάρχει περιγραφή της διαδικασίας κλιμάκωσης της συσκευής, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα ή στη δημιουργία διαστημικού εξοπλισμού.

Η πολυπλοκότητα της μπαταρίας είναι ότι καθώς το μέγεθός της μειώνεται, η συνολική "αντίσταση τάσης" δυστυχώς υποφέρει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι σε ιδιαίτερα υγρές ή ψυχρές περιοχές αντιμετωπίζουν τακτικά δυσλειτουργίες των συσκευών τους.

Για την επίλυση του προβλήματος, οι προγραμματιστές πρόσθεσαν έναν μονωτή στο σχέδιο για να αποτρέψουν τα βραχυκυκλώματα που μπορεί να προκύψουν λόγω της παραμόρφωσης του διαχωριστή που διαχωρίζει την θήκη και το ενεργό υλικό ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης και πτώσης. Επίσης, το κύκλωμα μπορεί να προστατευτεί όταν εγχυθεί υγρασία ή κατά τη διάρκεια ισχυρών αλλαγών θερμοκρασίας.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !