Το Twitter ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νεο χαρακτηριστικό επεξεργασίας tweet.

0
Ο CEO του Twitter ο Jack Dorsey ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου χαρακτηριστικού που επιτρέπει την επεξεργασία των tweets μετά τη δημοσίευσή τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η καινοτομία έχει συζητηθεί από το 2016.  


Η λειτουργία αλλαγής tweets είναι προφανώς απαραίτητη για όλους σχεδόν τους χρήστες Twitter αφού κάθε δημοφιλής μπλόγκερ έγραψε γι 'αυτήν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, για να μην αναφέρουμε τους απλούς χρήστες της πλατφόρμας με μικρό αριθμό συνδρομητών. Όπως ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι της TheNextWeb, η διαχείριση των προγραμματιστών γνωρίζει την επιθυμία του Twitter να επεξεργαστεί τα tweets τους εξάλλου η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει μια τέτοια λειτουργία εδώ και αρκετά χρόνια.

Για πρώτη φορά ξεκίνησε παρόμοια καινοτομία στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στα τέλη του 2016. Όπως σημειώνει ο επικεφαλής του Twitter, ο Jack Dorsey, είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί μια νέα λειτουργία, κυρίως λόγω της απρόβλεπτης χρήσης του.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει σε ποιες καταστάσεις οι χρήστες πρέπει να επεξεργαστούν περισσότερα tweets. Κατά κανόνα, πρόκειται για περιπτώσεις τυπογραφικών ή γραμματικών λαθών στο κείμενο. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το χαρακτηριστικό προς όφελός τους για να διορθώσουν τα tweets που έχουν ήδη δημοσιευθεί, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους συγγραφείς τους, με την προσβολή ή την ακαταστασία του νόηματός τους.

Κατά τη γνώμη των δημοσιογράφων, αυτό μπορεί να γίνει κυρίως από δημόσιους φορείς πολιτικούς, καλλιτέχνες κλπ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες και αμφιλεγόμενες καταστάσεις.

Ο Jack Dorsey πρόσθεσε επίσης ότι αργότερα η λειτουργία της αλλαγής δημοσιεύσεων θα εμφανιστεί στο Twitter, ενώ ταυτόχρονα τώρα επιλύεται το ζήτημα με τη μορφή αυτής της επιλογής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !