Πώς να εγκαταστήσετε το MacOS Mojave σε οποιονδήποτε υπολογιστή με επεξεργαστή Intel

0
Το δημοφιλές βοηθητικό πρόγραμμα Unibeast επιτρέπει τώρα στους χρήστες του hackintosh να εγκαταστήσουν το macOS 10.14 Mojave στους υπολογιστές τους με υποστηριζόμενους επεξεργαστές της Intel. 


Εάν σας αρέσει η έννοια του MacOS Mojave, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχετε έναν υπολογιστή της Apple, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη λύση. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η εγκατάσταση του hackintosh είναι σχετικά περίπλοκη και οι συνηθισμένοι χρήστες δεν θα πρέπει να το τολμήσουν αν δεν γνωρίζουν τι κάνουν.

Η εγκατάσταση ενός hackintosh οποιασδήποτε έκδοσης είναι μια δύσκολη και μακρά εμπειρία. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα πακέτο λογισμικού, να δημιουργήσετε μια δισκέτα εγκατάστασης, να επέμβετε στις ρυθμίσεις του BIOS σε έναν υπολογιστή,για να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα, να ρυθμίσετε τα προγράμματα οδήγησης για την εργασία με τον ήχο, το δίκτυο και τα γραφικά. Με άλλα λόγια, να περιμένετε μια συναρπαστική εργασία. Αλλά ακόμα και αν κατορθώσετε να εγκαταστήσετε το macOS σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στην Intel, ορισμένες λειτουργίες ίσως να μην είναι διαθέσιμες και ορισμένες συσκευές ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Unibeast δεν είναι επίσημο προϊόν της Apple και παραβιάζει την άδεια χρήσης και τους όρους χρήσης της εταιρείας. Όλοι οι χειρισμοί που κάνετε είναι με δικιά σας ευθύνη και κίνδυνο.

Εάν όμως έχετε αποφασίσετε, μπορείτε να κατεβάσετε το βοηθητικό πρόγραμμα εδώ .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !