Η Apple κυκλοφόρησε μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο σχετικά με τις λειτουργίες του Apple Watch

0
Η Apple δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube μερικά νέα βίντεο σχετικά με τις λειτουργίες του Apple Watch.Τα βίντεο μας δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε την Apple Music, το Walkie-Talkie και πολλά άλλα. 


Κάθε ένα από τα έξι βίντεο διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα και περιγράφει μια συγκεκριμένη λειτουργία του Watch της Apple.

Το πρώτο βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τον επιλογέα και την επέκταση των έξυπνων ρολογιών για τον εαυτό σας.



Το παρακάτω βίντεο επηρεάζει τη λειτουργία "Δραστηριότητα". Σε αυτό, η Apple μας διδάσκει πώς να δούμε τα δαχτυλίδια δραστηριότητας, τον αριθμό των βημάτων, οι όροφοι που καλύπτονται και τη συνολική απόσταση περπατήματος.



Στη συνέχεια, η Apple παρουσιάζει τον τρόπο ρύθμισης δεικτών για εκπαίδευση στην εφαρμογή Watch στο iPhone.



Σε ένα από τα εκπαιδευτικά βίντεο η εταιρία κατέδειξε τη δυνατότητα μετάδοσης της Apple Music στο Apple Watch.



Όπως γνωρίζετε, μια από τις καινοτομίες του watchOS 5 ήταν η λειτουργία "ραδιόφωνο". Βήμα-βήμα με οδηγίες στο βίντεο δείχνουν πώς να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο ρολόι ως φορητό ραδιοτηλέφωνο.



Ακολουθεί βίντεο σχετικά με τη σημασία των εικονιδίων στο κέντρο ελέγχου του Apple Watch και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση του iPhone σας, την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας του αεροπλάνου, του Wi-Fi και ενός φακού.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !