Η Apple επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες του iPhone 7 με περισσότερα από 300 δολάρια για την επισκευή μικροφώνων

0
Τον Μάιο του 2018, η Apple αναγνώρισε ένα πρόβλημα του μικροφώνου για ορισμένα μοντέλα iPhone 7 και iPhone 7 Plus . Η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεάν επισκευή αλλά στη συνέχεια μετά από λίγους μήνες άρχισε να ζητά από τους πελάτες περισσότερα από 300 δολάρια για την ίδια υπηρεσία.  


Μετά την αναβάθμιση στο iOS 11.3 σε ορισμένα μοντέλα του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus, το μικρόφωνο σταμάτησε να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της κλήσης. Στο εσωτερικό έγγραφο της Apple, το οποίο έδωσε στα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης, ειπώθηκε ότι οι επισκευές πρέπει να γίνονται όταν υπάρχει εγγύηση. Εάν η εγγύηση έχει λήξει, η Apple συνιστά να "ζητήσετε εξαίρεση εγγύησης".

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αυτό το πρόγραμμα λειτούργησε και οι χρήστες που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις συσκευές τους εξυπηρετήθηκαν. Η δράση του προγράμματος έληξε τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το μικρόφωνο εξακολουθεί να παραμένει και στο iOS 12.1.1 και κανείς δεν το έχει εξαλείψει. Η Apple δεν αναφερει στο εσωτερικό έγγραφο σχετικά με τις αιτίες της αποτυχίας. Η σελίδα του MacRumors είναι σίγουρη ότι αυτό δεν είναι ένα ελάττωμα λογισμικού, αλλά ένα υλικό των συσκευών. Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι σαφές γιατί η Apple δεν προσφέρει πλέον δωρεάν επισκευή.

Στο φόρουμ του MacRumors και στο Twitter, υπάρχουν πολλά μηνύματα από τους δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus, οι οποίοι έπρεπε να πληρώσουν τουλάχιστον 300 δολάρια για την επισκευή του μικροφώνου.

"Είχα το πρόβλημα αυτό πριν από ένα μήνα και κατέβαλα 349 δολάρια για την αντικατάσταση", δήλωσε ένας από τους αναγνώστες του MacRumors.


"Πριν από δύο εβδομάδες, ο γαμπρός μου είχε το ίδιο πρόβλημα με το iPhone 7 Plus και σήμερα το iPhone 7 της γυναίκας μου ξεκίνησε το ίδιο πράγμα. Αυτό το τηλέφωνο είναι μόλις 15 μηνών ", πρόσθεσε ένας άλλος αναγνώστης MacRumors.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί πελάτες κατάφεραν να επιτύχουν μια δωρεάν αντικατάσταση ενός iPhone χωρίς εγγύηση, αλλά αυτές είναι μάλλον μεμονωμένες περιπτώσεις. Η δωρεάν αντικατάσταση είναι διαθέσιμη μόνο εάν το smartphone είναι εγγεγραμμένο στην εγγύηση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !