Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.2

0
Η Apple κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση του iOS 12.1.2. Στην ενημερωμένη έκδοση, διορθώθηκαν τα σφάλματα που σχετίζονται με το έργο των eSIM. 


Εκτός από τα προβλήματα με την ενεργοποίηση των εικονικών καρτών SIM, η εταιρεία βαθμονόμησε τη λήψη κυψελοειδών σημάτων για τα iPhone Xs, Xr και Xs Max στην Τουρκία. Δεν αναφέρονται άλλες σημαντικές καινοτομίες στην νέα ενημέρωση.

Η ενημέρωση εμφανίστηκε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 12.1.1. Στην beta έκδοση του iOS 12.1.2 έμεινε μόνο μία εβδομάδα. Αυτό δεν είναι το τυπικό για την εταιρεία αφού συνήθως η Apple κυκλοφορεί αρκετές εκδόσεις beta πριν από μια δημόσια κυκλοφορία.
Όπως σημειώνεται από τη σελίδα του MacRumors, η σημερινή ενημέρωση μπορεί επίσης να φέρει αλλαγές που σχετίζονται με τις διαδικασίες της διαμάχης μεταξύ της Qualcomm και της Apple. Η ενημέρωση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει τις λειτουργίες που απαιτήθηκαν ως λόγος νομικής ενέργειας της Qualcomm.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !