Η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες Beta εκδόσεις του iOS 12.1.2, macOS Mojave 10.14.3, watchOS 5.1.3 και tvOS 12.1.2 για τους προγραμματιστές

0
Πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων του iOS, macOS, watchOS και tvOS, η εταιρεία κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις beta για αυτά τα συστήματα. Όλες οι ενημερώσεις δεν φαίνεται να έχουν νέες δυνατότητες. 
Οι σημειώσεις για το iOS 12.1.2 λένε ότι η ενημερωμένη έκδοση περιέχει "διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων". Η Apple έχει προσθέσει παρόμοιες περιγραφές και με τα macOS Mojave 10.14.3, το watchOS 5.1.3 και το tvOS 12.1.2.

Πρόκειται μάλλον για μικρές ενημερώσεις, στις οποίες η Apple θα διορθώσει τα λάθη των προηγούμενων κυκλοφοριών.Εεάν υπάρχουν νέες λειτουργίες ή παρατηρήσιμες αλλαγές, θα ενημερώσουμε αμέσως για αυτό.

Για να εγκαταστήσετε νέες εκδόσεις beta, θα πρέπει να κάνετε λήψη των κατάλληλων προφίλ από τον ιστότοπο του Κέντρου προγραμματιστών της Apple. Για να ενημερώσετε το Watch της Apple, το ρολόι πρέπει να είναι φορτισμενο τουλάχιστον κατά 50% και να αντιστοιχεί στο iPhone σας. Για να κατεβάσετε το προφίλ στην Apple TV, η κονσόλα θα πρέπει να συνδεθεί σε Mac και να εκτελέσει το Xcode.
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !