Η Google αποφάσισε να επιταχύνει το κλείσιμο του Google+ μετά την ανακάλυψη μιας νέας ευπάθειας

0
Η Google ανακοίνωσε ότι το κοινωνικό δίκτυο Google+ θα κλείσει τον Απρίλιο του 2019 και όχι τον Αύγουστο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο χρόνος έπρεπε να μετακινηθεί μετά την ανακάλυψη μιας ευπάθειας που επηρεάζει 52,5 εκατομμύρια χρήστες. 
Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο σφάλμα σχετίζεται με το API Google+. Εξαιτίας αυτού, οι κάτοχοι εφαρμογών θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν αποκρύψει οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ονόματος και της ηλικίας τους. Η Google διόρθωσε το σφάλμα κάνοντας αλλαγές από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου. Η εταιρεία αναφέρει ότι τρίτα μέρη εφαρμογών δεν έχουν πρόσβαση σε κρυφές πληροφορίες.

Παρ 'όλα αυτά, η Google αποφάσισε να μετακινήσει το κλείσιμο του Google+ τον Απρίλιο του 2019. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί πως το κοινωνικό δίκτυο θα κλείσει τον Αύγουστο του 2019 . Η εταιρεία εξήγησε την απόφασή της που οφείλεται λόγω της χαμηλής δημοτικότητας του προϊόντος και του σφάλματος που διαπιστώθηκε, το οποίο συνδέεται επίσης με το API.

Η Google εισήγαγε το Google+ το 2011.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !