Μια νέα ενότητα προτάσεων για τους χρήστες εμφανίζεται στους Χάρτες της Google

0
Η εφαρμογή Google Maps έχει λάβει μια νέα ενότητα, στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν προτάσεις για την επίσκεψη σε νέα μέρη. Θα είναι διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες συσκευών iOS μετά την ενημέρωση της εφαρμογής που κυκλοφόρησε.  


Η έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης Χάρτες Google για συσκευές iOS πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 Δεκεμβρίου 2018. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το νέο τμήμα "For You", το οποίο, ιδεολογικά, σχεδόν επαναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή Foursquare.

Η ενότητα "Για σένα" αποσκοπεί να δώσει στους χρήστες έμπνευση βάσει των προτιμήσεων, των συμφερόντων και των προτιμήσεών τους. Επισκεπτόμενοι νέους χώρους, μπορείτε να λάβετε διάφορες συμβουλές και υποδείξεις.

Στην πραγματικότητα, θα περιλαμβάνει συστάσεις για τους χρήστες και θα συμβουλεύει με τα πιο ενδιαφέροντα και συναφή μέρη για επίσκεψη. Το πρόγραμμα θα προσφέρει όχι μόνο προτάσεις για καφέ και εστιατόρια, αλλά και μουσεία, εμπορικά κέντρα και ακόμη και γειτονικές περιοχές. Μια παρόμοια λειτουργία που έχει μόλις εμφανιστεί στις συσκευές iOS, είχε εμφανιστεί και σε gadgets με το λειτουργικό σύστημα Android, το καλοκαίρι του 2018. Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη για χρήστες προϊόντων της Apple σε περισσότερες από 40 χώρες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !