Η Apple πωλεί τώρα το iPhone XS για 699 δολάρια

0
Η Apple έχει επεκτείνει το εμπορικό της πρόγραμμα με νέα προσφορά προσθέτοντας και το iPhone XS. Το ακριβό smartphone μπορεί να αγοραστεί για 300 δολάρια φθηνότερα εάν το ανταλλάξετε με ένα iPhone 7 Plus. Αυτή η προσφορά ήταν διαθέσιμη μόνο για το iPhone XR.  
Στην κεντρική σελίδα της αμερικανικής ιστοσελίδας της Apple τώρα δύο πανό με τις προσφορές "κρέμονται" για το iPhone XR για 449 δολάρια και το iPhone XS στα 699 δολάρια. Μια έκπτωση 300 δολαρίων παρέχεται μόνο εάν ο αγοραστής έχει επιλέξει το πρόγραμμα ανταλλαγών του iPhone 7 Plus. Αυτή είναι η μέγιστη έκπτωση για την οποία οι χρήστες μπορούν να υπολογίζουν αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές με λιγότερα χρήματα. Η τελική τιμή εξαρτάται από το μοντέλο, τη διαμόρφωση και την κατάσταση του smartphone.

Η Apple σπάνια χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές. Αυτό είναι μέρος της νέας στρατηγικής μάρκετινγκ της Apple για την αύξηση των πωλήσεων smartphone. Οι χρήστες του Reddit είναι σίγουροι ότι η Apple υπερεκτίμησε την αφοσίωση των πελατών της όταν έγινε η τιμολόγηση των νέων συσκευών και αυτό πληρώνει τώρα.

Πολλοί αναλυτές και μεγάλες δημοσιεύσεις έχουν αναφέρει τις μη ικανοποιητικές πωλήσεις των νέων iPhones, ιδιαίτερα, για το iPhone XR που είναι έντονα επικριμένο. Εν μέρει, αυτό οδήγησε σε πτώση του αποθέματος των μετοχών της Apple που από τις 3 Οκτωβρίου έχουν μειωθεί κατά 27%.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !