Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή WWDC έξι μήνες πριν από τη διάσκεψη

0
Η επόμενη παγκόσμια διάσκεψη προγραμματιστών θα πραγματοποιηθεί σε μόλις έξι μήνες αργότερα και η Apple έχει ήδη ενημερώσει την εφαρμογή WWDC, προσθέτοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά και υποστήριξη για τις αναλύσεις των οθονών iPad Pro 2018.   
Η ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής WWDC στην έκδοση 7.1 είναι διαθέσιμη για δωρεάν download στο App Store. Μεταξύ των αλλαγών, μπορείτε να βρείτε το νέο γραφικό στοιχείο, καθώς και ειδικές ενέργειες για το τρισδιάστατο κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής.

Επιπλέον, εμφανίστηκε η κατηγορία "Συνέχεια προβολής", η οποία περιέχει μια λίστα συνεχώς προβαλλόμενων βίντεο και εκείνων των βίντεο τα οποία ενδέχεται να θέλει να παρακολουθήσει αργότερα ο χρήστης.

Επίσης, στην εφαρμογή διορθώθηκαν τα σφάλματα και βελτιώθηκε η σταθερότητα.

Πριν από το WWDC 2019, απομένουν 6 μήνες, αλλά πολλοί χρήστες ήδη αναμένουν σημαντικές ενημερώσεις στο iOS 13. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, το προηγούμενο έτος, η Apple απέρριψε ορισμένες από τις καινοτομίες της, όπως μια ενημερωμένη επιφάνεια εργασίας που ίσως περιλαμβάνει και θέματα, προκειμένου να επικεντρωθεί στη σταθερότητα του συστήματος iOS 12.

Η εφαρμογή WWDC είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, Apple Wacth και Apple TV στο App Store.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !