Το Netflix κέρδισε 86,6 εκατομμύρια δολάρια απο χρήστες του iOS και του Android

0
Οι χρήστες των smartphones και tablet έφεραν στο Netflix κέρδος ρεκόρ. Η εταιρεία κέρδισε 86,6 εκατομμύρια δολάρια απο συνδρομές για τα gadgets το Νοέμβριο του 2018.   


Τα έσοδα του Netflix αυξήθηκαν κατά 77% από την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν η εταιρεία κέρδισε συνολικά 49 εκατομμύρια δολάρια απο χρήστες κινητών συσκευών.

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από την εταιρεία Sensor Tower, η οποία μελετά τα δεδομένα σε εφαρμογές, έχοντας έχει ήδη δημοσιεύσει παρόμοιες πληροφορίες και στο παρελθόν. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι νωρίτερα ο πιο επιτυχημένος μήνας για το Netflix ήταν τον Ιούλιο του 2018. Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες των gadgets έφεραν την εταιρεία 84,6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sensor Tower σημειώνει επίσης ότι παρά την απουσία ενός προφανή παράγοντα στην αύξηση της ανάπτυξης των συνδρομητών υπηρεσιών που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, η κατάσταση αυτή μπορεί να συνδέεται με την συνεχώς αυξανόμενη αγορά των smartphone.

Οι χρήστες των smartphone και tablet ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της αγοράς για το Netflix. Η εταιρεία άρχισε ακόμη να δοκιμάζει υπηρεσίες συνδρομητικής κινητής τηλεφωνίας για $ 4 το μήνα για τους ασιατικούς κατοίκους.

Από τις αρχές του 2018, η υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο ανερχόταν σε 117,58 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ η υποστήριξη μεταξύ των πλατφορμών για κινητές συσκευές, κονσόλες παιχνιδιών, αποκωδικοποιητές και έξυπνη τηλεόραση την καθιστούν την πιο συνηθισμένη στον κόσμο. Ίσως η κατάσταση να αλλάξει το επόμενο έτος, όταν η Apple θα παρουσιάσει την τηλεοπτική της υπηρεσία και θα αρχίσει να παράγει τις δικές της τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές εκπομπές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !