Η Apple διοργάνωσε το ετήσιο πάρτι "Beer Bash" για τους υπαλλήλους

0
Σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, η Apple γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα πάρτι για το προσωπικό. Εκεί παραβρεθεικε και η διάσημη τραγουδίστρια Idina Menzel, η οποία τραγούδησε πολλά τραγούδια από τα κινούμενα σχέδια "Cold Heart" από το στούντιο της Disney, συμπεριλαμβανομένου του soundtrack Let It Go.  

"Ευχαριστούμε πολύ από την οικογένειά μας την Apple την εκπληκτικά ταλαντούχο Idine Menzel. Η φωνή σας είναι ένα δώρο, σας ευχαριστούμε που την μοιραστήκατε μαζί μας. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε τις γιορτές! ", Γράφει ο Tim Cook στο Twitter.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην πανεπιστημιούπολη Apple Infinite Loop στο Cupertino της Καλιφόρνια κατά τη σημερινή συνάντηση του προσωπικού στο Beer Bash.

Η Apple φιλοξένησε επίσης την ετήσια εκδήλωση Toys for Babies, ένα πρόγραμμα που οργανώθηκε από το US Marine Corps Reserve, το οποίο έχει ως στόχο τη διανομή παιχνιδιών σε παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν για τα Χριστούγεννα.

"Μία από τις αγαπημένες μου παραδόσεις διακοπών είναι η ετήσια δράση μας" Παιχνίδια για παιδιά ". Χάρη στο αποθεματικό του αμερικανικού ναυτικού σώματος για την εξυπηρέτηση της χώρας μας και για τη διάδοση της μαγείας των διακοπών σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, "δήλωσε ο CEO της Apple.

Στην ετήσια εορταστική συναυλία "Apple Beer Bash", η εταιρεία προσκαλεί διάσημους μουσικούς για ζωντανές εμφανίσεις επιτυχιών. Έτσι, για παράδειγμα, πέρυσι τραγούδησε η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !